Rejser

VENSKABSREJSE TIL KOREA:

 
Venskabsforeningens delegation på 5 medlemmer, der besøgte Korea i september 2018. På billedet ses delegationen på besøg hos en bondefamilie i Venskabsforeningens landsby Unha-ri (t.v.) og foto fra parade i anledning af 70-årsdagen for Den Demokratiske Folkerepublik Koreas grundlæggelse (t.h.).

Venskabsforeningen Danmark-DDF Korea arbejder for tiden for at sende en venskabsdelegation til DDF Korea i 2019. Denne gang i juli omkring ugerne nr. 29 og 30. D.v.s. i den sidste halvdel af juli. I år rejser vi uden, at der i Korea er særlige nationale mærkedage at fejre, men til gengæld bliver der så mere tid til at følge vort helt eget besøgsprogram, end der sædvanligvis er på sådanne rejser. Som medlem har du en vis indflydelse på sammensætning af dette program ved at fremsætte besøgsønsker, som vi så sender til vores samarbejdspartnere i Korea. Der vil blive afholdt et forberedende rejsemøde i Venskabsforeningen for deltagere og interesserede.

     Prisen for deltagelse i denn rejse udgør 14.300 kr. for 12 dage. Dette beløb dækker ophold i Korea på gode hoteller med fuld forplejning, lokal transport og eventuelle entreer, transfer til/fra lufthavn, fly Beijing-Pyongyang og retur, fællesgave til DDF Koreas leder samt nordkoreansk visum. Derudover kommer udgifter til flyrejsen København-Beijing og eventuelt ophold i Kina. Som noget nyt kan man rejse visumfrit igennem Beijing op til 144 timer og derved spare over 900 kr. til dobbeltvisum. Prisen for den del af rejsen har du selv indflydelse på. Du kan f.eks. begrænse udgiften ved at vælge fly med flyskift undervejs og ankomst/afrejse på skæve tidspunkter og ved at gøre Kina-opholdet kortest muligt.

     Hvis du er interesseret i at rejse med, så bedes du straks kontakte formanden Anders Kristensen på mobil 23 69 07 80 eller e-mail dk-korea@inform.dk, da vi er ved at lukke for tilmelding til rejsen i 2019. Her kan du få nærmere oplysninger om rejsen. Nogle medlemmer er allerede skrevet på en foreløbig deltagerliste.

     Venskabsforeningen har også planer om en venskabsrejse i oktober 2020 omkring ugerne 41 0g 42 i forbindelse med fejringen af 75-årsdagen for grundlæggelsen af Koreas Arbejderparti. Du kan uforpligtende blive skrevet på en liste over interesserede til rejsen i 2020.

   Husk det kræver medlemskab af Venskabsforeningen Danmark-DDF Korea for at deltage i foreningens rejser.