Rejser

VENSKABSREJSE TIL KOREA:

https://i.ytimg.com/vi/iFZX3pPNCzA/maxresdefault.jpgBilledresultat for air koryo fleet

Venskabsforeningens delegation på 8 medlemmer, der besøgte Korea i august 2017.

Venskabsforeningen Danmark-DDF Korea arbejder for tiden med planer om at sende et antal medlemmer på en venskabsdelegationsrejse til Korea igen i september 2018 11-12 dage i ugerne 36-37. Højdepunkterne for rejsen vil blive fejringen af 70-årsdagen for grundlæggelsen af Den Demokratiske Folkerepublik Korea,  men der bliver også tid til delegationens eget besøgsprogram. Som medlem har du en vis indflydelse på sammensætning af dette program.

     Vi kender ikke den nøjagtige pris for rejsen endnu, men ud fra tidligere erfaringer forventer vi, at den vil komme til at ligge omkring 11.500 kr. Dette beløb dækker ophold i Korea på gode hoteller med fuld forplejning, lokal transport og eventuelle entreer, transfer til/fra lufthavn og banegård, fly Beijing-Pyongyang og tog Pyongyang-Beijing, fællesgave til DDF Koreas leder samt nordkoreansk visum. Derudover kommer udgifter til flyrejsen København-Beijing og kinesisk visum samt eventuelt ophold i Kina. Vi ved endnu ikke hvor mange danske delegationsmedlemmer koreanerne kan modtage. Vi afventer  svar herpå.

     Hvis du er interesseret i at rejse med, så bedes du allerede nu kontakte formanden Anders Kristensen mobil 23 69 07 80 eller dk-korea@inform.dk